Saradnja Agencije za bezbednost saobraćaja i Privredne komore Beograda

Bez autora
Jul 04 2012

Prema planu zajedničkih aktivnosti Udruženja saobraćaja i telekomunikacija Privredne komore Beograda i Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, je u Privrednoj komori Beograda, potpisan Protokol o saradnji. U ime Privredne komore Beograda, Protokol je potpisala generalni sekretar Privredne komore Beograda Ivana Zeljković, a ispred Agencije za bezbednost saobraćaja, direktor mr Stojadin Jovanović. Saradnja podrazumeva unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije, u okviru koje se u Privrednoj komori Beograda održavaju Seminari za unapređenje znanja iz bezbednosti saobraćaja, za vozače kojima je oduzeta vozačka dozvola.

Saradnja Privredne komore Beograda i Agencije za bezbednost saobraćajaSaradnja Agencije za bezbednost saobraćaja i Privredne komore BeogradaPrema planu zajedničkih aktivnosti Udruženja saobraćaja i telekomunikacija Privredne komore Beograda i Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, je u Privrednoj komori Beograda, potpisan Protokol o saradnji.

U ime Privredne komore Beograda, Protokol je potpisala generalni sekretar Privredne komore Beograda Ivana Zeljković, a ispred Agencije za bezbednost saobraćaja, direktor mr Stojadin Jovanović.

Saradnja podrazumeva unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije, u okviru koje se u Privrednoj komori Beograda održavaju Seminari za unapređenje znanja iz bezbednosti saobraćaja, za vozače kojima je oduzeta vozačka dozvola.

Saradnja  obuhvata korišćenje usluga i logistike Privredne komore Beograda, organizaciju ostalih stručnih seminara, razmenu iskustava i znanja, učešće u kampanjama i projektima vezanim za bezbednost saobraćaja koje su od značaja za Grad i Republiku.

Bezbednost saobraćaja na putevima predstavlja značajan činilac za funkcionisanje i razvoj društva, privrede i drugih značajnih aktivnosti u Republici Srbiji. Novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja stvoreni su uslovi i obaveze za uspostavljanje stabilnog sistema i upravljanja bezbednosti saobraćaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik